Με 3 συνολικά βραβεύσεις αποχώρησε η ομάδα της VRoubis από τον θεσμό των Healthy Diet Awards. Η τελετή απονομής των Healthy Diet Awards πραγματοποιήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022 και διοργανώθηκε από την εταιρεία BOUSSIAS. Πρόκειται για τον θεσμό που αναδεικνύει την καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Περισσότερα από 150 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες του συγκεκριμένου χώρου καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων που αφορούσαν εταιρείες που διαθέτουν τρόφιμα και ποτά ή παρέχουν υπηρεσίες, οι οποίες εξυπηρετούν ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές.

Συνολικά, διακρίθηκαν 28 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων. Αναλυτικά για την εταιρεία VRoubis:

  1. To feeju αναδείχθηκε με 2 βραβεία Platinum και Gold, στην ενότητα Οργανικό Προϊόν
  2. Το bfresh spitiko αναδείχθηκε με βραβείο Bronze στην ενότητα”Free From or Low” Beverage Product 

 

Οι 3 αυτές διακρίσεις είναι ουσιαστικά μια μεγάλη επιβράβευση της απρόσκοπτης προσπάθειας της VRoubis να προσφέρει πιστοποιημένα βιολογικά χειροποίητα αναψυκτικά που προάγουν την ευεξία και τη βιωσιμότητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Βασίλειο Ρουμπή, ιδρυτή και CEO της VRoubis:

“Οι διακρίσεις των Healthy Diet Awards είναι για εμάς μια επιβεβαίωση της προσπάθειας που κάνουμε καθημερινά να προσφέρουμε μια δόση ευεξίας στους καταναλωτές. Πρόσφατα λανσάραμε τη νέα σειρά χειροποίητων αναψυκτικών τα feeju και είναι μεγάλη χαρά για εμάς να λαμβάνουμε το Platinum βραβείο στην κατηγορία Οργανικό προϊόν. Η νέα σειρά βασίζεται στις αξίες και την φιλοσοφία της εταιρίας: αγάπη για τα χειροποίητα – φρέσκιες και αγνές πρώτες ύλες – προσήλωση στις αρχές του ευ ζην, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι παγκόσμιοι φορείς πιστοποιούν τακτικά την VRoubis για την βιολογική παραγωγή και μεταποίηση οργανικών αναψυκτικών”.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!