Η V Roubis διακρίθηκε στον διαγωνισμό Mediterranean taste awards (Μεσογειακά βραβεία γεύσης) με την βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko RTD στην Χρυσή κατηγορία βραβείων. 

Ανάμεσα σε 25 χώρες και 489 διαφορετικά προϊόντα, η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko ξεχώρισε για την φρεσκάδα και τον ιδιαίτερο χειροποίητο χαρακτήρα. Μέσα από την διαδικασία γευστικής δοκιμής από ομάδα ειδικών, αναδείχθηκε με υψηλή βαθμολογία η βιολογική λεμονάδα bfresh spitiko και ανήκει πλέον στην χρυσή κατηγορία, ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα που παράγει η Μεσόγειος. 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για την ομάδα μας. Αξιοποιώντας με σεβασμό τα αγνά κι αληθινά εσπεριδοειδή που ωριμάζουν φυσικά κάτω από τον ελληνικό ήλιο, δημιουργούμε χειροποίητα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, που απολαμβάνουν όχι μόνο οι κάτοικοι της Μεσογείου αλλά και όλοι όσοι εκτιμούν τις αληθινές, χειροποίητες γεύσεις και το ευ ζην σε πολλές χώρες στον κόσμο. Διακρίσεις όπως αυτή, μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι και ακόμα πιο προσηλωμένοι στις αξίες μας: χειροποίητη παραγωγή, ευ ζην, ποιότητα και φρέσκες πρώτες ύλες. 

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!