Η V. Roubis διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards (Μεσογειακά βραβεία γεύσης) αποσπώντας δύο διεθνή βραβεία: χρυσό βραβείο για το πράσινο τσάι με χυμό λεμόνι και λουίζα & αργυρό για τη νέα λεμονάδα με αγγούρι!

Ειδικοί γευσιγνώστες, τεχνολόγοι τροφίμων και σεφ που εκπροσώπησαν διαφορετικές εθνικές κουζίνες (Γαλλία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία κλπ.) εξέτασαν διεξοδικά τη γεύση, το άρωμα, την υφή και την εμφάνιση 648 προϊόντων από 18 χώρες για να εντοπίσουν τα πιο εξαιρετικά σε γεύση τρόφιμα και ποτά.

Το πράσινο τσάι με χυμό λεμόνι και λουίζα feeju ενθουσίασε με τη μοναδική γεύση και το πλούσιο άρωμά του: εκλεκτά φύλλα πράσινου τσαγιού & ευωδιαστής  λουίζας αναμειγνύονται με φυσικό χυμό λεμονιού και νέκταρ βιολογικής αγαύης. Το αποτέλεσμα είναι ένα παγωμένο τσάι που προσφέρει δροσιά, αποτοξίνωση κι ευεξία.

Η βιολογική λεμονάδα με αγγούρι και αγαύη ξεχώρισε καθώς το λεμόνι δένει μαγικά με την ανεπανάληπτη φρεσκάδα του αγγουριού και προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Σημαντικές διακρίσεις σαν αυτές ανταμείβουν την ομάδα μας κι επιβεβαιώνουν τις επιλογές και την προσήλωση της εταιρείας V. Roubis στα αγνά, ποιοτικά υλικά, τη χειροποίητη διαδικασία σε πολλά από τα στάδια παραγωγής, την ευεξία και το ευζην. Η χειροποίητη διαδικασία που χρησιμοποιείται σε πολλά από τα στάδια παραγωγής αναδεικνύει τα αρώματα και τη γεύση των προϊόντων bfesh spitiko & feeju εντυπωσιάζοντας με τη δροσιά, τη φρεσκάδα και την αυθεντικότητά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!