Η VRoubis συνεργάζεται από το 2019 με την εταιρεία Torres Import προμηθεύοντας τα χειροποίητα ροφήματα bfresh spitiko & feeju στην ισπανική αγορά. Η ομάδα της VRoubis είχε την χαρά να φιλοξενήσει ένα από τα διευθυντικά στελέχη της Torres Import και να πραγματοποιήσει ξενάγηση στις καταπράσινες παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρείας. Ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις νέες γεύσεις που ετοιμάζει πυρετωδώς η ομάδα της VRoubis και να συζητήσει για την επέκταση της συνεργασίας με επιπλέον χειροποίητα αναψυκτικά από την VRoubis.

Η Torres Import είναι εθνικός διανομέας προϊόντων τροφίμων και ποτών υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1978 και ανήκει στον όμιλο Miguel Torres SA. Το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από ίδια προϊόντα όπως λάδι, ξύδι και άλλα εισαγόμενα προϊόντα.

Η εταιρεία Torres Import ενισχύει τη διείσδυση των προϊόντων της VRoubis στο ισπανικό δίκτυο HORECA. Η μοναδική, φρεσκοστυμμένη γεύση των bfresh & feeju χειροποίητων ροφημάτων είναι βρίσκεται πλέον σε πολλά σημεία της ισπανικής επικράτειας. Οι μοναδικές γεύσεις των προϊόντων της VRoubis ευθυγραμμίζονται με τις προτιμήσεις των Ισπανών καταναλωτών. Η αυξανόμενη ζήτηση για χειροποίητα και φυσικά προϊόντα σε όλη την Ισπανία διευκολύνει την είσοδο της εταιρείας στον τομέα της HORECA. Αυτή η δραστηριότητα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη μιας ηγετικής εταιρείας όπως η Torres Import.

Μέσω της συνεργασίας με την εταιρεία VRoubis, η Torres Import έχει εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων της με καινοτόμα προϊόντα απαλλαγμένα από συντηρητικά και ζάχαρη, που ανταποκρίνονται στην παγκόσμια τάση του υγιεινού τρόπου ζωής.

https://www.torresimport.com

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!