Με μεγάλη χαρά η VRoubis δέχτηκε την επίσκεψη μαθητών από το πρόγραμμα Erasmus+ που στοχεύει σε δράσεις σχετικά με την βιώσιμη ανάπτυξη και την πράσινη επιχειρηματικότητα. 
Πάνω από 50 μαθητές και καθηγητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα « E.A.R.T.H. – Essence of Agriculture and Rural Traditional Hospitality» από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως Ισλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία και Πορτογαλία, περιηγήθηκαν στο σπίτι της VRoubis.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν περισσότερα για την ιστορία της VRoubis και να δουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των χειροποίητων αναψυκτικών bfresh spitiko και feeju.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της VRoubis, Βασίλειος Ρουμπής μίλησε για τα πρώτα βήματα και την προσπάθειά του για να πραγματοποιήσει το όραμά του, τη δημιουργία χειροποίητων προϊόντων που συνάδουν με το ευ ζην και τη βιώσιμη ανάπτυξη. ?
Ο κύριος Ρουμπής, μοιράστηκε συμβουλές με τους μαθητές σχετικά με τις πρακτικές βιώσιμης επιχειρηματικότητας που ακολουθεί αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η VRoubis, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει και στηρίζει δράσεις σχετικά με το περιβάλλον, την εξοικονόμηση ενέργειας, την κοινωνία και τον αθλητισμό.

? Πάντα μία επίσκεψη στο πράσινο σπίτι της VRoubis συνοδεύεται από γευστική δοκιμή και ανάσα δροσιάς των χειροποίητων αναψυκτικών. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη βιολογική λεμονάδα με πιπερόριζα και αγαύη bfresh spitiko.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!