Tα νέα προϊόντα VRoubis παρουσίασε η ομάδα στη HORECA 2023.

Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το καταπράσινο περίπτερο της VRoubis, το σήμα κατατεθέν για τα χειροποίητα αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, στους διαδρόμους της HORECA, της έκθεσης μαζικής εστίασης που συγκέντρωσε πάνω από 60.000 επισκέπτες. Η ομάδα της VRoubis προσέφερε τους νέους συναρπαστικούς συνδυασμούς χειροποίητων αναψυκτικών και τα cordials, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τις νέες φρουτώδεις και εξωτικές γεύσεις. 

Το μεγάλο λανσάρισμα για τη φετινή χρονιά είναι η καινοτομία στο χώρο των cordials, η σειρά Feeju Mix It! Πρόκειται για cordials χωρίς ζάχαρη για την δημιουργία cocktails με λίγες θερμίδες, που προσφέρουν σημαντικά λειτουργικά οφέλη στις επιχειρήσεις του κλάδου. Πλήθος επισκεπτών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν cocktails με Feeju Mix It, από εξειδικευμένους bartenders στο φιλόξενο περίπτερο της VRoubis. 

Επιπλέον, η ομάδα παρουσίασε τις νέες προσθήκες στα αγαπημένα χειροποίητα αναψυκτικά bfresh spitiko σε RTD (ready to drink) συσκευασία, με την νέα γεύση λεμόνι μάνγκο να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ενώ στην σειρά Feeju προστέθηκαν τα Feeju syrups, με μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων. 

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της VRoubis στην σημαντικότερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα, αποκομίζοντας θετικά σχόλια και ενθουσιασμό για την δημιουργικότητα και το πάθος για τα χειροποίητα αναψυκτικά. 

Άλλη μια επιτυχημένη συμμετοχή της VRoubis στην σημαντικότερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα, αποκομίζοντας θετικά σχόλια και ενθουσιασμό για την δημιουργικότητα και το πάθος για τα χειροποίητα αναψυκτικά

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!