Το bfresh spitiko διακρίθηκε ως φιναλιστ στην κατηγορία των καλύτερων χειροποίητων προϊόντων από τα παγκόσμια βραβεία καινοτομίας τροφίμων – World Food Innovation Awards.

To bfresh spitiko διαγωνίστηκε μαζί με άλλα 220 καινοτόμα προϊόντα, προερχόμενα από 29 χώρες και αναγνωρίστηκε ως φιναλιστ στην κατηγορία Καλύτερο χειροποίητο προϊόν.

Πρόκειται για μια μοναδική αναγνώριση για την ομάδα της bfresh που λειτουργεί σύμφωνα με τη φιλοσοφία «όπως ακριβώς θα το φτιάχναμε σπίτι μας». Μια φιλοσοφία γύρω από την οποία έχει στηριχθεί ο τρόπος παραγωγής αλλά και οι αξίες της bfresh spitiko. Χειροποίητο προϊόν, σημαίνει να αντιλαμβάνεται η επιχείρηση τη μοναδικότητα του κάθε φρούτου και την αμέριστη προσοχή που χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα ποιοτικό προϊόν, απόλυτα ασφαλές, χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη.

 

Λίγα λόγια για το bfresh spitiko

Το bfresh spitiko είναι το χειροποίητο αναψυκτικό, που παράγεται από φρέσκα φρούτα χωρίς να περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά και σερβίρεται στο βαζάκι bfresh. Στο “σπίτι” του bfresh, στη μεγάλη κουζίνα 1300 τ.μ., επιλέγονται καθημερινά οι καλύτερες πρώτες ύλες που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη. Φρέσκα εσπεριδοειδή συλλέγονται από βιολογικές καλλιέργειες, στο κατάλληλο στάδιο ωρίμανσης. Όπως ακριβώς σ’ένα σπιτικό αναψυκτικό, έτσι και στο bfresh, στάδια της παραγωγής όπως το στύψιμο και το ξύσμα, γίνονται με το χέρι. Με αυτόν τον τρόπο προκύπτει η μοναδική αίσθηση του φρεσκοστυμμένου, που κάνει το bfresh ξεχωριστό.

Ιδρυτής και εμπνευστής του bfresh spitiko είναι ο Βασίλειος Ρουμπής. Ξεκίνησε την καρίερα του ως προπονητής τένις, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των πωλήσεων. Συγκεκριμένα, ασχολήθηκε με το χώρο της εστιάσης και τα συστήματα νερού. Απόφοιτος ΤΕΦΑ Αθηνών, εμπνεύστηκε από την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής, για να δημιουργήσει το χειροποίητο αναψυκτικό bfresh. Γεννήθηκε και ζει στη Χαλκίδα και όραμα του είναι μέσα από τον πλούτο της ελληνικής γης, να προσφέρει γευστικές εμπειρίες, δημιουργώντας προϊόντα που συνάδουν με τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Λίγα λόγια για τα βραβεία World Food Innovation Awards

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, τα παγκόσμια βραβεία καινοτομίας τροφίμων είναι το κορυφαίο και πιο εδραιωμένο σύστημα βραβείων στον κλάδο των τροφίμων. Επικροτούν την καινοτομία και την αριστεία σε κάθε κατηγορία προϊόντων καθώς επίσης αναζητούν το καλύτερο στη συσκευασία, το μάρκετινγκ, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Τα Παγκόσμια Βραβεία Καινοτομίας Τροφίμων οργανώνονται από τη FoodBev Media.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!