Ανάμεσα στις πιο σημαντικές εταιρείες – πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας βρίσκεται πλέον το bfresh spitiko. Μια ξεχωριστή διάκριση για την εταιρεία που αποτελείται από δύο τιμητικές διακρίσεις: “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γεύσης” (Ambassador of Greek Taste Title of Honor) και “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας” (Ambassador of Greek Gastronomy). Πρόκειται για δύο certification-titles που αποτελούν κατοχυρωμένα σήματα με διαδικασία Trademark. Ο ρόλος τους είναι να αποτελέσουν κλειδί για τις παγκόσμιες αγορές ραφινάροντας το υψηλό status των premium brands στα μάτια των καταναλωτών σε κάθε σημείο του κόσμου αλλά και στην Ελλάδα. Ενδεικτικά εταιρίες λήπτες της πιστοποίησης του GTBB είναι η εταιρία Palirria SA, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Loulis Mills SA και άλλες.

 

Για την ομάδα του bfresh spitiko οι διακρίσεις αυτές επιβεβαιώνουν τη διαρκή προσπάθεια και την προσήλωση στην ποιότητα και τα υψηλά πρότυπα.

Επιπλέον, είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία να κατέχει μια θέση στον παγκόσμιο χάρτη των πιο σημαντικών ελληνικών εταιρειών και να συμβάλλει στην ανάπτυξη και επιτυχία της ελληνικής γαστρονομίας ανά την υφήλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!