Για άλλη μια χρονιά το bfresh spitiko ανάμεσα στα κορυφαία προϊόντα – πρεσβευτές της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας. Κατά τη διάρκεια του 3ου Global Taste Conference – Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® Athens που διοργανώθηκε από το Greek Taste Beyond Borders® GTBB και το Authentic World Taste® AWT organization, το bfresh spitiko έλαβε το χρυσό βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης® – Authentic Taste of Greece για το 2021 & 2022. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τις ελληνικές ρίζες του bfresh spitiko και τη δέσμευσή να προσφέρει ποιοτικά χειροποίητα αναψυκτικά από τα καλύτερα φρούτα και βότανα της ελληνικής γης.

“Το σημαντικό αυτό βραβείο αναδεικνύει το στόχο μας να προσφέρουμε μια μοναδική γευστική εμπειρία, μέσω της χειροποίητης διαδικασίας που μας διαφοροποιεί. Υπερήφανοι για την ελληνική μας προέλευση, στοχεύουμε στο να αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα και να επεκταθούμε παγκοσμίως. ‘Ετσι, οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να μπορούν να απολαύσουν και να ενθουσιαστούν με τα χειροποίητα αναψυκτικά μας.” δήλωσε ο Βασίλειος Ρουμπής, ιδρυτής του bfresh spitiko.

Το Greek Taste Beyond Borders® GTBB είναι o αναγνωρισμένος οργανισμός που αναδεικνύει την Ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο ενώ το εν λόγω συνέδριο έγινε στο ίδρυμα Νιάρχος υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!