ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Εταιρική ευθύνη

Είμαστε καθημερινά προσηλωμένοι στο να προσφέρουμε ποιοτικά, χειροποίητα αναψυκτικά και χυμούς που προάγουν την ευεξία.

Προχωράμε πέρα από το στόχο μας, συμβάλλοντας θετικά στην κοινωνία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τον αθλητισμό.

Σε όλη μας τη διαδρομή, πραγματοποιούμε συγκεκριμένες δράσεις που προέρχονται από την εγκάρδια συμμετοχή των ανθρώπων μας.

Δράσεις που στοχεύουν στο θετικό αποτύπωμα, την προσφορά και τη φροντίδα.

Περιβάλλον

Η ομάδα της VRoubis , επικεντρωμένη στο ελάχιστο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα και πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, είναι πρωτοπόρα σε περιβαλλοντικές ενέργειες. To “πράσινο” dna που διαθέτει η ομάδα, ενισχύεται επιπλέον από τη συνεχόμενη ανακύκλωση των οργανικών καταλοίπων της παραγωγής. Τα κατάλοιπα αυτά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή εδαφοβελτιωτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών (compost) που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των εδαφών τους, εμπλουτίζοντάς τα σε οργανική ουσία και μειώνοντας τις ανάγκες τους σε νερό.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Έχοντας καινοτομήσει στο πεδίο της συσκευασίας, ουσιαστικά έχουμε δώσει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της εστίασης να προσφέρουν στους καταναλωτές ένα εκλεπτυσμένο βαζάκι γεμάτο με ένα υγιεινό αναψυκτικό, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά. Συγκεκριμένα, με το bfresh spitiko, το μείγμα για παρασκευή διατίθεται σε 100% ανακυκλώσιμα γυάλινα μπουκάλια με διάρκεια ζωής 8 έως 18 μηνών, μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς ψύξη και μετά το άνοιγμα μπορεί να καταναλωθεί εντός 10 ημερών.

Κάθε μπουκάλι 1 λίτρου bfresh spitiko προσφέρει μέχρι και 20 μοναδικές μερίδες. Επομένως, το περιβάλλον δεν επιβαρύνεται με επιπλέον συσκευασίες, ελαχιστοποιώντας τα έξοδα αποστολής, εξοικονομώντας έως και 80% χώρο, ενέργεια και κόστος.

Κοινωνία

Με ευαισθησία και ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο στηρίζουμε έμπρακτα τις προσπάθειες και το έργο πλήθος ανθρωπιστικών οργανώσεων και κοινωνικών φορέων.

Με κοινό παρονομαστή τη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη, στηρίζουμε το πολύτιμο έργο τους.

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Με σύνθημα το “ΕΜΕΙΣ μαζί μπορούμε περισσότερα” στηρίζουμε έμπρακτα το έργο της μη κερδοσκοπικής Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.).

Ενισχύουμε οικονομικά την προσπάθειά τους και έχουμε ήδη μοιράσει 18.000 χειροποίητα αναψυκτικά bfresh spitiko στους συνεργάτες μας, επικοινωνώντας παράλληλα τη δράση της Ε.Μ.Ε.ΙΣ.

Εδώ και χρόνια είμαστε συνοδοιπόροι και αρωγοί σε όλες τους τις προσπάθειες γιατί κατανοούμε βαθιά ότι τα χαμόγελα των γυναικών είναι πολύτιμα.

blood–e

Τα τελευταία χρόνια στηρίζουμε με τη δωρεάν παροχή των προϊόντων μας τον blood-e.

Έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό που διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες.

Η ομάδα του blood-e έχει στόχο μέσα από την ενημέρωση και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, να αυξήσει το ποσοστό εθελοντών αιμοδοτών και να καλύψει τις ανάγκες για αίμα.

Κοινωνική αλληλεγγύη

Στεκόμαστε δίπλα σε διάφορες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις όπως η τράπεζα τροφίμων, κοινωνικά συσσίτια και παντοπωλεία.