Η ομάδα της VRoubis ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι για να συμμετέχει στη SIAL Paris που πραγματοποιήθηκε στις 15 με 19 Οκτωβρίου 2022. Μαζί με την ομάδα, ταξίδεψαν και τα δροσερά χειροποίητα αναψυκτικά bfresh spitiko και feeju που κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Για άλλη μια φορά, η SIAL Paris φιλοξένησε το καταπράσινο περίπτερο της VRoubis και εντυπωσίασε όχι μόνο με τις υπέροχες γεύσεις των χειροποίητων αναψυκτικών αλλά και με τη φιλοσοφία της εταιρείας που κινείται γύρω από τις αρχές του ευ ζην και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Το φετινό θέμα της SIAL ήταν “Έμπνευση στην βιομηχανία των τροφίμων” (Inspire food business) και η V Roubis πάντα καινοτομεί με γνώμονα την ποιότητα και την προσφορά χειροποίητων αναψυκτικών. Ανάμεσα σε σχεδόν 120 χώρες, η V Roubis επάξια αντιπροσώπευσε την Ελλάδα και τις άριστες ελληνικές πρώτες ύλες και κυρίως τα εσπεριδοειδή. Παράλληλα, η SIAL προσφέρει πρόσφορο έδαφος για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο της διατροφής.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!