Η ομάδα της VRoubis επέστρεψε από την Ινδία με θετικές εντυπώσεις από τα ενθαρρυντικά σχόλια και τον ενθουσιασμό των Ινδών καταναλωτών για τα χειροποίητα αναψυκτικά bfresh spitiko. Η εταιρεία είχε παρουσία ανάμεσα στους εκθέτες του India Food Forum, του μεγαλύτερου θεσμού στη βιομηχανία τροφίμων της Ινδίας και δρόσισε τους συμμετέχοντες με τις ιδιαίτερες γεύσεις του bfresh spitiko.

Σύμφωνα με το όραμα της VRoubis και του ιδρυτή Βασίλειου Ρουμπή, στόχος είναι το bfresh spitiko να φτάσει σε ακόμα περισσότερες χώρες του εξωτερικού και να αγαπηθεί από τους καταναλωτές με τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για το India Food Forum

Πρόκειται για το μεγαλύτερο φόρουμ συνάντησης της βιομηχανίας τροφίμων της Ινδίας, όπου αναδεικνύονται οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έρευνα και την καινοτομία στον κλάδο των τροφίμων στην Ινδία. Η 15η Έκδοση του India Food Forum είναι το πρόσφορο έδαφος για τη διάδοση ιδεών και καινοτομίας σχετικά με το λιανικό εμπόριο τροφίμων, την υπηρεσία τροφίμων, τις λύσεις λιανικής και τεχνολογίας τροφίμων, αλλά και την υποστήριξη φιλοξενίας μέσα από τη διοργάνωση ενός σημαντικού συνεδρίου και εκθεσιακού χώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας

You have Successfully Subscribed!